ИНДИВИДУАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ

От многогодишния опит на  Галерия „Натали” знаем, че понякога е трудно да си представиш как една картина или скулптура ще стои на стената в дома или офиса ти ;   ще се побере ли миниатюрата върху колоната в хола ; или коя от няколкото харесвани  ще изглежда най-добре ?  Тогава  натоварваме повече неща и отиваме на място. Там наш специалист  е в помощ на домакина  в трудната задача произведението на изкуството да се впише в пространството. Съветите са  професионални, но деликатни – и последната дума винаги е на човека, който ще живее сред

картините , скулптурите или графиките. Понякога на място изниква нова идея – да се замени обикновеното стъкло с витраж(стъклопис) или да се поръча допълнително дърворезба или стенен килим (гоблен), или да се  изработи  керамично пано или скулптирана мозайка  за някоя стена . В обществени помещения или сгради изискванията са други – там аудиторията се сменя и погледът е различен.                                             

Един дом, офис, хотел или  клуб-кафе  си остава строеж , докато в него не влезнат багрите и формите  на художниците. Картините внасят много цвят и красота  във пространството ни.                                                  

Затова нашият апел е :   „Събудете вашите стени  !”       

Галерия  „Натали” предлага и цялостно решение на  интериора, дори и когато е необходима архитектурна намеса.

^ Нагоре ^