www.gallery-natalie.comЗа да получавате покани и новини, напишете имейла си тукКАК ДА КУПИТЕ ОТ ГАЛЕРИЯ „НАТАЛИ”

Ако видите на нашия сайт нещо, което Ви е заинтригувало, ние ще  Ви помогнем и посъветваме!

 

Въпреки че това е  сайт с  голям избор на произведения, ние предпочитаме личното общуване :

 

     Обадете ни се по телефона и ще можем да  Ви  представим произведението, включително как е рамкирано,  а също ще отговорим на Вашите  въпроси и изисквания .

 

     Ако се свържете с нас чрез имейл, ще Ви информираме в писмен вид и със снимки.

 

Вече сте направили своя избор?  Уведомете ни и тогава ние ще можем :

-         да опаковаме Вашето произведение и да Ви го съхраним, докато дойдете да си го вземете;

      -     да Ви го изпратим срещу скромна сума за пощенски разходи на Вашия домашен или служебен адрес / можем да пазим тайна за подаръци /.

 

КАК ДА ПЛАТИТЕ ТВОРБАТА

 

 

-  Ако искате да Ви бъде доставена чрез куриерска фирма на посочен от Вас адрес ще заплатите на куриера при получаването.

 

-  По банков път можете да преведете сумата по банкова сметка

 

 

      Условия на доставка

      Доставката може да стане и  с куриер. 

 • Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на продукта.
 • Поръчаната от клиента стока се доставя  най-късно до 72 ч на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена от клиента. Това се отнася само за доставки в рамките на България. За доставки в други страни извън България, срокът е в зависимост от условията на куриера-доставчик.
 • Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
 • Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и Галерия  Натали се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
 • В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите се заплащат при получаване на стоката, едновременно с цената на стоката.

            Пратката може да бъде получена и от трето лице, упълномощено от получателя, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчката и предостави  пълномощно.

 

 • Отказ за получаване на поръчана и доставена стока
             Клиент, поръчал произведение на изкуството, има право да откаже получаването на поръчана от него творба, когато тя му е доставена, само в посочените в настоящите условия случаи:
 • Ако доставеното произведение явно не съответства на поръчаното от клиента и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката;
 • Ако при транспортирането има повреда;
 • Ако цената, която клиентът следва да заплати, не съответства на първоначално оферираната в страницата на  Галерия  Натали
 • Ако стоката не е съпроводена със стоков документ;

        Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаното от него . В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка и връщане на стоката. (Важи за България)

Рекламации се приемат, както следва:

 • По пункт 1 и 2 от предходните условия - в срок от 24 часа от получаването на  пратката.
 • По пункт 3 - в 7-дневен срок от получаването на пратката при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде ползвана.